Getuigenis stagiair Myrthe bij DewaConnect.

Als laatstejaarsstudente Global Business Management was het voor mij een ideale opportuniteit om mijn 16 weken durende afstudeerstage in Frankrijk te kunnen lopen.

Voor ik 14 weken aan de slag ging bij Chambre de Commerce Franco-Belge in Rijsel, werkte ik 2 weken als ondersteuning bij een bootcamp van de Arteveldehogeschool Gent. Deze werd georganiseerd door Dewaflex in Roubaix.

Bij Dewaflex kom je terecht in een omgeving met leeftijdsgenoten/studenten, de ideale opstap als je op zoek bent naar meer vertrouwen en zelfzekerheid in een vreemde taal. De familiale omgang zorgt ervoor dat studenten verantwoordelijkheden worden toevertrouwd en dat je zelfstandig leert werken.

Het vertrouwen dat ik verkreeg in Roubaix nam ik mee naar mijn stage in Rijsel, waar ik me dan meer op andere taken kon focussen zoals het updaten van tabellen, het maken van vertalingen…

Ook interesse ? Contacteer ons:  info@dewaflex.com

More to explorer

Artikel VOKA

DewaConnect in VOKA-magazine

Op vrijdag 12/02/2021 verscheen de nieuwe editie van VOKA-magazine West-Vlaanderen ‘Ondernemers’ met hierin een artikel van DewaConnect: ‘ALTERNANCE’-STUDENTEN interessante opportuniteit voor bedrijven.

Eerste webinar DewaConnect succesvol verlopen.

Op donderdag 18/06/2020 organiseerde DewaConnect om 10u30 een webinar over transfrontalier alternance-studenten en stagiaires die werkplekken zoeken in Vlaanderen. Daarbij gaf de

Copyright DewaConnect 2018 - All rights reserved.