Getuigenis stagiair Kevin bij DewaConnect.

Mijn naam is Kevin Degraeve en voor mijn bachelorstudies Global Business Management kwam ik in contact met Pieter, CEO van DewaFlex en tevens de persoon links op de foto naast mijzelf.

Ik liep een stage van 4 maanden bij DewaFlex waarbij ik twee maanden uitgestuurd werd naar Basic-Fit. Bij DewaFlex kreeg ik kansen die ik hoogstwaarschijnlijk bij anderen niet zou gekregen hebben. Vanaf dag één kwam ik terecht in een sterk team die mij uitdaagde om verantwoordelijkheid te nemen.

Zowel Pieter als zijn collega’s waren zeer toegankelijk om feedback aan te vragen. Maakte ik een foutje in mijn Frans dan werd ik gecorrigeerd zonder mij uit mijn waardigheid te brengen. Deze omgeving in combinatie met andere Franstalige studenten en leeftijdsgenoten zorgden voor de beste leerschool.

De afwisseling tussen professioneel werken en de leuke babbels met medestudenten maakten deze stage onvergetelijk. Ik zou DewaFlex dan ook aanraden aan iedereen die internationaal ervaring wilt opdoen en in het bijzonder in de Franse taal.

Ook interesse ? Contacteer ons:  info@dewaflex.com

More to explorer

Artikel VOKA

DewaConnect in VOKA-magazine

Op vrijdag 12/02/2021 verscheen de nieuwe editie van VOKA-magazine West-Vlaanderen ‘Ondernemers’ met hierin een artikel van DewaConnect: ‘ALTERNANCE’-STUDENTEN interessante opportuniteit voor bedrijven.

Eerste webinar DewaConnect succesvol verlopen.

Op donderdag 18/06/2020 organiseerde DewaConnect om 10u30 een webinar over transfrontalier alternance-studenten en stagiaires die werkplekken zoeken in Vlaanderen. Daarbij gaf de

Copyright DewaConnect 2018 - All rights reserved.