Getuigenis stagiair Elias bij DewaConnect.

Hallo, mijn naam is Elias Decadt. Ik ben een Vlaamse student International Business van 23 jaar studerend in Gent. Ik studeerde ook al marketing, maar wou mijn economische kennis nog bijwerken op internationaal vlak.

Ik doe momenteel mijn stage bij DewaFlex, om aan de ene kant mijn Frans bij te schaven, maar ook omdat het bedrijf me erg aansprak in de structuur en omgang met stagiairs. Mijn periode sinds ik daar zit was redelijk kort door corona, maar ik merkte meteen de familiale sfeer en amicale omgang met de collega’s en de CEO. Verder leerde ik de Noord-Franse cultuur kennen en eerlijk, het beviel me wel.

Het interessantste vond ik de afwisseling van projecten die je krijgt, zodat je verschillende sectors leert kennen. Hopelijk kan ik mijn tijd daar nog wat voortzetten na corona om nog meer bij te kunnen leren van het bedrijf en de cultuur. Maar dit valt natuurlijk nog af te wachten…

Ook interesse ? Contacteer ons:  info@dewaflex.com

More to explorer

Artikel VOKA

DewaConnect in VOKA-magazine

Op vrijdag 12/02/2021 verscheen de nieuwe editie van VOKA-magazine West-Vlaanderen ‘Ondernemers’ met hierin een artikel van DewaConnect: ‘ALTERNANCE’-STUDENTEN interessante opportuniteit voor bedrijven.

Eerste webinar DewaConnect succesvol verlopen.

Op donderdag 18/06/2020 organiseerde DewaConnect om 10u30 een webinar over transfrontalier alternance-studenten en stagiaires die werkplekken zoeken in Vlaanderen. Daarbij gaf de

Copyright DewaConnect 2018 - All rights reserved.