Meet & Greet

Zoals je misschien wel weet hebben wij een zeer groot gebouw. Daarin heb je een 20-tal kantoren ter beschikking, op 3 verschillende verdiepingen. Momenteel is het algemeen bekend dat je onze grote zaal kan huren voor events of toespraken. Het is minder publiek dat je de lokalen kan huren voor 3, 6 of 9 dagen, of zelf voor een langere periode.

Het is minder publiek dat je de lokalen kan huren voor 3, 6 of 9 dagen, of zelf voor een langere periode.

Het is handig indien je een ontmoeting hebt tussen een Belgisch en Frans bedrijf. De plaats van samenkomst ligt precies aan de grens. dat maakt het makkelijk voor beide partijen. Ze kunnen precies in het midden treffen! Roubaix ligt volledig in het Noorden van Frankrijk en slechts 15 minuutjes van Kortrijk.

Daarnaast hoef je jou helemaal geen zorgen te maken voor parkeerplaats. We hebben een beveiligde parking met camera’s, en een stevige omheining. Aan plaats om te parkeren geen gebrek, er zijn ongeveer 80 plaatsen beschikbaar.

De andere faciliteiten waarvan je gebruik kan maken zijn o.a. : WiFi, toiletten, water, koffie,… Indien er nog vragen zijn i.v.m. met de huur van een deel van het gebouw, lokalen of de prijzen. Contacteer ons via Johannes@dewaconnect.com of +33 3 20 46 38 35.

More to explorer

Artikel VOKA

DewaConnect in VOKA-magazine

Op vrijdag 12/02/2021 verscheen de nieuwe editie van VOKA-magazine West-Vlaanderen ‘Ondernemers’ met hierin een artikel van DewaConnect: ‘ALTERNANCE’-STUDENTEN interessante opportuniteit voor bedrijven.

Eerste webinar DewaConnect succesvol verlopen.

Op donderdag 18/06/2020 organiseerde DewaConnect om 10u30 een webinar over transfrontalier alternance-studenten en stagiaires die werkplekken zoeken in Vlaanderen. Daarbij gaf de

Copyright DewaConnect 2018 - All rights reserved.